Međimurje bez milosti

Međimurje - Varteks 4:0

12. 05. 2018.

Varteks se potajno nadao nekakvom iznenađenju protiv aspiranta za Drugu ligu Međimurja, ali pokazalo se kako su oni za njih bili prevelik zalogaj. Sjeverni susjedi bez problema su došli do visoke 4:0 pobjede protiv anemične momčadi Željka Orehovca, koja je nakon šest utakmica doživjela prvi poraz.
Strijelci za Međimurje bili su Režić, Ptiček, Filip Škvorc i Munivrana.
Varteks je podbacio u svim elementima nogometne igre. Cijelu utakmicu praktički nije stvorio šansu, a problem je bio i sam dolazak do šesnaesterca domaćina. Šteta što su ovako loše odigrali jer imali su glasnu podršku svojih vjernih White Stonesa koji su došli u velikom broju.
Da stvari budu još gore po Varteksovce pobrinula se Slavonija koja je svladala Belišće 2:0, a iznenadilo je i Đakovo osvojivši bod u Koprivnici. Sada začelje izgleda ovako: 13. Đakovo 25, 14. Slavonija 25, 15. Varteks 23, 16. Belišće 22.
U 27. kolu Varteks ima tešku zadaću. U goste mu stiže drugoplasirani BSK, dok će Slavonija u goste vodećem Osijeku. Belišće će dočekati Međimurje, a Đakovo Bjelovar. Puno je kombinacija u igri. Ispada samo posljednjeplasirani.

12. 05. 2018.