KORZO JUMP Skakači u vis oduševili varaždinsku publiku

Grad Varaždin

02. 06. 2023.

Na popularnom varaždinskom Korzu, Trgu kralja Tomislava, u četvrtak je po drugi put održana zanimljiva atletska priredba „Korzo Jump“.

Nastupilo je osmero atletičara, skakača u vis iz Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Irana i Hrvatske, a natjecanje su otvorili zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković i ponajbolja varaždinska atletičarka Jana Košćak.

S preskočenih 2016 centimetara pobijedio je Alen Melon, hrvatski reprezentativac iz Pule koji je time ponovio prošlogodišnji uspjeh. Drugo mjesto zauzeo je Keyvan Ghanbarzadeh iz Irana, a treće Emir Rovčanin iz Srbije.

Medalje najboljima podijelio je Lovro Lukavečki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina. Mnogobrojna varaždinska publika na središnjeg gradskom trgu posebnu podršku dala je domaćem atletičaru iz AK Sloboda Roku Farkašu.

Priredbu su organizirali entuzijasti iz AK Sloboda uz pomoć Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, a program se odvijao u sklopu programa kojeg je Grad Varaždin pripremio pod nazivom „Ljeto u Varaždinu“.

korzo jump000 korzo jump001 korzo jump003 korzo jump004

02. 06. 2023.