Koka pružila žestok otpor Podravci

Polufinale Kupa

10. 05. 2018.

Kao što je i najavljivao trener Vladimir Canjuga njegova je Koka pružila žestok otpor Podravci u polufinalu Kupa. Konačnih 30:23 (13:10) za Koprivničanke ni u kom slučaju ne oslikava stvarno stanje stvari na parketu dvorane u Umagu. Kokice su se borile lavovski, iako oslabljene dale su sve od sebe i na kraju časno izgubile.
Podravka je na početku drugog poluvremena stvorila šest razlike i izgledalo je kako je sve gotovo. No Kokice izvlače maksimum iz sebe i u 50-toj minuti dolaze na minus jedan (20:21). Ipak bivša Kokica Ivana Dežić s dva gola odvodi Podravku na tri gola prednosti. Možda je presudna bila i 57. minuta kada je vratarka Podravke obranila sedmerac Ani Vrabec i tako praktički pokopala sve nade varaždinskih rukometašica.
– Nismo se predavale niti kada je Podravka napravila osjetniju prednost. Došle smo im na gol zaostatka, ali nekoliko naših tehničkih grešaka i nekoliko grešaka sudaca, jer Podravka očito nije smjela izgubiti, odvele su nas u poraz. Nismo se osramotile, odigrale smo hrabro uz podršku naših mlađih kadetkinja i njihovih roditelja s tribina – rekla nam je Suzana Furjan, igračica Koke.
Najefikasnija kod Koke bila je upravo Suzana Furjan s 5 golova, Vrabec i Tomić postigle su po 4, Blažek i Domjan po 3, Milosavljević 2 te Jalušić i Balajić po jedan gol. Kod Podravke najefikasnije su bile Ivana Dežić s 8 i Debelić sa 6 golova.
U prvom polufinalu Lokomotiva je svladala Trešnjevku 29:17.

10. 05. 2018.