Kandidatura STK Starr za organizaciju EP U21

HSTS i STK Starr

04. 01. 2018.

Nova godina nije mogla bolje započeti za STK Starr. Iz HSTS-a stigao je odgovor na inicijativu za kandidiranjem STK Starr za organizaciju U21 EP. Izvršni odbor HSTS-a prošli je mjesec donio odluku o kandidaturi HSTS-a i STK Starr za organizaciju U21 EP 2019. godine.
Nakon organizacije brojnih domaćih utakmica i nacionalnih prvenstava te klupskih utakmica u europskim natjecanjima, HSTS je prihvatio inicijativu STK Starr za organiziranjem ovog prestižnog natjecanja. Prvo U21 EP održano je u ruskom gradu Sochiju, ove godine domaćin je bjeloruski Minsk, a sljedeće godine Varaždin bi mogao biti domaćin za veliki broj stolnotenisača koji ulaze u vrhunski stolni tenis. Prvi pobjednik U21 EP u muškoj konkurenciji je Tomislav Pucar što dodatno povisuje šanse HSTS-a i STK Starr da dobiju domaćinstvo, uz činjenicu da je u Varaždinu djeluje i Regionalni stolnoteniski centar na čemu europska stolnoteniska federacija inzistira zbog bržeg razvoja i povećanje kvalitete europskih igrača.
U STK Starr kreću s pronalaskom strateških partnera za organizaciju ovako zahtjevnog projekta, koji bi mogao donijeti puno popratnih pozitivnih efekata za klub i grad.

04. 01. 2018.