Izletom na Krk završio Ljetni sportski višeboj

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

11. 07. 2018.

Jednodnevnim izletom na otok Krk završio je projekt Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina Ljetni sportski višeboj.
Četrdeset polaznika višeboja u pratnji profesora kineziologije Tomislava Jelenskog, Emerika Večerića, Marka Žganeca i Anice Sitar posjetilo je špilju Biserujku koja se odlikuje bogatstvom špiljskih ukrasa – kalcitnih siga, stupova i stalaktita. Uslijedilo je kupanje i vožnja pedalinama u Baškoj Vodi. U povratku se slušao/gledao prijenos nogometne utakmice Hrvatska-Rusija i uz navijanje sretno se stiglo u Varaždin.
Polaznici Ljetnog sportskog višeboja u deset su dana usvajali i usavršavali tehnička i taktička znanja iz nekoliko sportova – badmintona, borilačkih sportova, nogometa, odbojke i rukometa. Na kraju su dobili majice i diplome za ustrajno vježbanje.
Sportske aktivnosti i izlet financirala je Zajednica, tako da je program za polaznike u potpunosti bio besplatan. Valja istaknuti kako je dio djece koja su sudjelovala u Zimskom sportskom višeboju, ponovo došao na organizirane sportske aktivnosti i tijekom ljetnih školskih praznika.
Zajednica nastavlja Zimskim sportskim višebojem za vrijeme zimskog odmora učenika u školskoj godini 2018/2019.
Dosadašnje povratne informacije od polaznika-djece te njihovih roditelja vrlo su pozitivne, a Zajednica će nastaviti kontinuirano brinuti o učenicima varaždinskih osnovnih škola i njihovom vremenu nudeći im sadržaje u vrijeme kada nema nastave.

zsugv ljetni sportski viseboj 1 zsugv ljetni sportski viseboj 2 zsugv ljetni sportski viseboj 3 zsugv ljetni sportski viseboj 4 zsugv ljetni sportski viseboj 5 zsugv ljetni sportski viseboj 6 zsugv ljetni sportski viseboj 7 zsugv ljetni sportski viseboj 8 zsugv ljetni sportski viseboj 10

11. 07. 2018.