Europski tjedan sporta u Varaždinu: Prijavite se na Challenger Race 2023!

ZSUGV

14. 09. 2023.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u suradnji s Udrugom za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja “Active Vita”, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, poziva sve zaljubljenike u sport i izazove na sudjelovanje u timskoj utrci – Challenger Race Varaždin 2023., koja će se održati u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta.

Ministarstvo turizma i sporta, kao nacionalni koordinator Europskog tjedna sporta, pod motom #BeActive i ove će godine organizirati niz aktivnosti sa željom da potakne što veći broj građana na redovitu tjelesnu aktivnost. Tako se u Varaždinu održava Challenger Race u subotu, 30. rujna 2023. na vanjskim terenima Sportskog centra Graberje.

Radi se o uzbudljivoj timskoj utrci u parovima koja će testirati vašu izdržljivost i timsku koordinaciju. Natjecatelji će se suočiti s raznovrsnim izazovima poput trčanja, preskakanja, nošenja tereta i bacanja, a cilj je savladati ove zadatke u što kraćem vremenu.

Sudjelovanje u utrci je otvoreno svima starijima od 15 godina, bez obzira na prethodno sportsko iskustvo. Timovi mogu biti sastavljeni od dvije žene, dva muškarca ili žene i muškarca.
Prijaviti se možete besplatno slanjem e-maila na adresu strucni.suradnik@varazdin-sport.hr do četvrtka, 28. rujna 2023., do ponoći. Vaša prijava treba sadržavati naziv tima, ime i prezime svakog člana tima, spol i godinu rođenja.

Molimo vas da budete brzi jer je broj timova ograničen na 30.

Satnica događanja:

– 8.30 – 9.00 sati: Registracija sudionika
– 9.15 sati: Brifing
– 10.00 sati: Početak natjecanja

Pridružite se i budite dio ovog uzbudljivog sportskog događaja! Challenger Race Varaždin 2023. prilika je da testirate svoje sposobnosti, steknete nova prijateljstva i provedete aktivan dan u dobroj zabavi.

challenger2 Print

14. 09. 2023.