Dora Dumešić je državna prvakinja u latinskoameričkim plesovima! Članovi varaždinskog plesnog kluba Valcer kući donijeli još tri medalje

SPK Valcer

13. 03. 2023.

Ove nedjelje u organizaciji ŠPK „TOP STEP“ Sisak i Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Sisku je održano prvenstvo Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Sisku.

Članovi varaždinskog Sportsko plesnog kluba „Valcer“ i na ovom su prvenstvu postigli izvanredne rezultate. Ponijeli su naslov prvakinje Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima koji ponosno nosi Dora Dumešić u kategoriji pojedinci – osnovci te tri brončane medalje koje krase Klaru Jurak u starosnoj kategoriji pojedinci mlađi osnovci i Eni Kočet u kategoriji starija mladež i kategoriji U-21.

Zapažene rezultate postigli su i ostali njihovi članovi. Tako je Dorja Pernar u kategoriji pojedinci – mlađa mladež osvojila odlično peto mjesto od ukupno pedesetdevet natjecateljica. Nakon otplesane šesnaestinefinala, osminefinala, četvrtinefinala i polufinala u kategoriji pojedinci mlađa mladež, Eni Tuđan zauzela je deseto mjesto, dok se Lorena Garojević plasirala na dvadesetčetvrto mjesto.

Odlični rezultati prate i Kiaru Črnilu kojoj je u kategoriji pojedinke – mladež „za dlaku“ izmakla brončana medalja dok se Leona Mičuda u istoj kategoriji plasirala na jedanaesto mjesto od ukupno četrdesetdvije natjecateljice.

U iznimnoj jakoj starosnoj kategoriji pojedinke – odrasli, Sara Miladinović zauzela je osmo mjesto, dok se Nika Plantak u istoj kategoriji plasirala na deseto mjesto, a u kategoriji pojedinke U-21 zauzela sedamnaesto mjesto.

Vrlo jaka konkurencija bila je i među sportskim plesnim parovima gdje su Andrej Gregurinčić i Elena Nastran osvojili četvrto mjesto u kategoriji mlađa mladež, dok su nešto stariji Eugen Sekovanić i Vida Jurak u kategoriji U-21 zauzeli šesto mjesto, a u kategoriji starije mladeži sedmo mjesto.

spk valcer (1) spk valcer (2) spk valcer (3) spk valcer (5)

13. 03. 2023.