Djelatnici Zajednice uredili i obnovili sportske terene i objekte koji spremno dočekuju sportaše i rekreativce

Održavanje infrastrukture

17. 04. 2020.

Kako bi sportski objekti, za koje brine Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, spremno dočekali sportaše i rekreativce, nakon što dođe do ukidanja mjera uzrokovanih epidemijom koronavirusa, djelatnici Zajednice ovih dana ulažu veliki trud i napore u njihovo uređenje.

Tako je na stadionu „Sloboda“ dodatno uređen travnjak na središnjem terenu. Ovo vrijeme kada su, zbog mjera Stožera civilne zaštite, tereni “mirovali”, saniran je travnjak koji će uskoro dočekati sportaše u najboljem izdanju. Osim travnjaka obnovljena su i atletska borilišta, dopunjena novim količinama tenesita. Ujedno je zasađena i nova “živa” ograda sadnicama tuja te je postavljen i sustav za navodnjavanje.

-Nakon uloženih značajnih sredstava i rada, stadion „Sloboda“, posebice središnji teren, u odličnom izdanju čeka svoje sportaše. Ovako uređeni teren pruža vrhunske uvjete, posebice za natjecateljske utakmice i vjerujem da nam je svima u interesu da takve uvjete i očuvamo – kazao je glavni tajnik Zajednice, Patrik Koščak.

Osim stadiona „Sloboda“ uređen je i bejzbol teren na “Srednjoškolcu” te dvorana Graberje.

-Ovu stanku u korištenju dvorane iskoristili smo da saniramo parket, temeljito ga očistimo i pripremimo za nastavak treninga i natjecanja što, siguran sam, i mi u Zajednici, ali i sportaši i rekreativci nestrpljivo očekujemo. Osim uređenja samog parketa osvježena je i očišćena cijela dvorana – završio je Koščak.

Osim velikog broja sati rada i uloženog truda, u obnovu sportskih terena investirano je više desetaka tisuća kuna.

 

Graberje_poslije Graberje_prije Sloboda_1 Sloboda_2

17. 04. 2020.