Dabrovi počeli s pripremama

GRK Varaždin 1930

02. 08. 2018.

Sinoć su s pripremama za novu sezonu počeli i rukometaši GRK Varaždin. Od prošlosezonske ekipe bili su tu vratari Meštrić i Črnila te igrači Vidaček, Levak, Novak, Vrdoljak, Glavaš, Špruk, Kaštelan i Marko Pedić (21), kružni napadač pristigao iz Medveščaka. Njima su pridružena i trinaestorica izlaznih kadeta koji su prošle godine zajedno sa vršnjacima PPD Zagreba osvojili kadetsku ligu: Baranašić, Murk, Divjak, Puček, Vojnović, Budinski, Tači, Car, Kranjec, Vugrek, Žganec, Cerovečki i Artić.
– Imamo izuzetno mladu i perspektivnu ekipu. Odlučili smo ove godine priliku dati i našim kadetima koji su sjajno odradili prošlu sezonu i bili u samom vrhu kadetske lige. Osim spomenutog Pedića u pregovorima smo s još jednim pivotmenom i njegov dolazak očekujemo za koji dan. Ambicije kluba su iste kao i prošlih sezona, a to su vrh Premijer lige, plasman na Final for Kupa i izlazak u Europu – kratko nam je referirao dopredsjednik kluba Alen Milak.
Kompletiran je i stručni stožer. Prvi trener bit će Sinša Radujković, a njegovi pomoćnici Vladimir Malner i Mario Posarić, dok će brigu o fizičkoj pripremi igrača voditi Miljenko Vidović, kondicijski trener.

02. 08. 2018.