Članovima SPK Valcer tri naslova viceprvaka Hrvatske u standardnim plesovima

SPK Valcer

06. 02. 2023.

U subotu, 4. veljače 2023. godine održan je međunarodni bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima i prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima za pojedince, parove, grupe i formacije u Petrinji, u organizaciji Spk Petrinia i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Članovi  Spk „Valcer“ i na ovom su prvenstvu postigli izvanredne rezultate. Ponijeli su tri naslova viceprvaka Republike Hrvatske u standardnim plesovima koje ponosno nose Eni Kočet u kategoriji pojedinci, u starosnoj kategoriji starija mladež i kategoriji U-21 te Andrej Gregurinčić i Elena Nastran u kategoriji sportski plesni parovi, starosna kategorija mlađa mladež.

Zapažene rezultate postigli su i sljedeći članovi Spk „Valcer“:

Dorja Pernar u kategoriji pojedinci – mlađa mladež osvojila je odlično peto mjesto od ukupno trideset natjecateljica.

Nakon otplesane osminefinala, četvrtinefinala i polufinala u kategoriji pojedinici mlađa mladež, Lorena Garojevića zauzela je osmo mjesto, dok se Eni Tuđan plasirala na deseto mjesto.

U iznimnoj jakoj starosnoj kategoriji pojedinke – odrasli, Sara Miladinović zauzela je četvrto mjesto, dok je Nika Plantak zauzela petnaesto mjesto u kategoriji pojedinke U-21, a u kategoriji odrasli plasirala se na deveto mjesto.
Vrlo jaka konkurencija bila je i među sportskim plesnim parovima gdje su Ivan Biškup i Dora Dumešić zauzeli deveto mjesto u kategoriji mlađe mladeži.

Na bodovnom natjecanju, natjecatelji Sportskog plesnog kluba Valcer postigli su sljedeće rezultate:

Eni Tuđan u kategorija pojedinci – mlađa mladež osvojila je zlatnu medalju u standardnim plesovima i brončanu u latinskoameričkim plesovima, dok je sportski plesni par Ivan Biškup i Dora Dumešić u kategoriji mlađe mladeži osvojio brončanu medalju u standardnim plesovima i zlatnu medalju u latinskoameričkim plesovima.

2 3 5 6

06. 02. 2023.