Članice varaždinskog PK Vidra u razvojnom kampu i 1. parasportskim igrama mladih

PK Vidra Varaždin

04. 09. 2022.

U organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Hrvatskog paraplivačkog saveza i Parasporta Brod u Slavonskom Brodu od srijede do subote održao se Razvojni kamp širokog spektra u kojem je sudjelovalo 21 plivač iz cijele Hrvatske.

Kamp je vodila trenerica Mihaela Kiš iz PK Natator iz Zagreba, uz pomoć trenerice Petre Anđelić iz PK Forca, trenerice Marine Zulumović iz PK Cibalac iz Vinkovaca, trenerice Višnje Bunić iz PK Vidra Varaždin, trenera Matije Mihalić iz PK Natator i Mirka Samardžića iz PK Cipal uz nadzor izbornika paraplivačke reprezentacije Igora Berislavića i glavnog tajnika Hrvatskog paraplivačkog saveza Mire Renića.

Kamp je završio u subotu s 1. parasportskim igrama mladih – Memorijalom “Anto Ćavar” 2022. koji je okupio parasportaše iz paraplivanja, košarke u kolicima, parakaratea, paratekwandoa, paratenisa, boćanja, obaranja ruku i stolnog tenisa.

Plivački klub Varaždin predstavljale su Anja Vlašić i Borna Obradović.

Borna je imala 3 starta; 50 m leđno, 50 m i 100 m slobodno. Na 50 m slobodno popravila svoje najbolje vrijeme za sekundu, a na 100 m slobodno zauzela je 3. mjesto.

Anja je imala 4 starta na 50 m prsno, 50 m leđno, 50 m i 100 m slobodno,. Uz očigledan napredak u svim tehnikama popravila je sva svoja vremena, zauzela prvo mjesto na 50 m prsno i tri druga mjesta na 50 m leđno te 50 m i 100 m slobodno.

pk vidra varaždin (1) pk vidra varaždin (3) pk vidra varaždin (4) pk vidra varaždin (5)

04. 09. 2022.