Ciparske rukometašice na prijemu u Gradskoj vijećnici

Challenge kup: Koka - Latisia Nicosia

16. 11. 2018.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je u Gradskoj vijećnici ugostio predstavnike ciparskog rukometnog kluba A.C. Latisia Nicosia. Uz gošće s Cipra, kojima je gradonačelnik poželio dobrodošlicu i ugodan boravak u Varaždinu, na prijemu su bili i predstavnici ŽRK Koka.
Podsjetimo, varaždinske rukometašice će danas od 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin – Areni na Dravi odmjeriti snage s Ciprankama u službenoj utakmici Challenge kupa. Kokice će slast igranja europskih utakmica ponovo osjetiti nakon dugih 16 godina.
– To je zaista velik uspjeh kluba. Prije dvije godine također smo se plasirale na europsko natjecanje, ali nismo mogle igrati, no ove se godine to ostvarilo. Zahvaljujemo svima koji su nam podrška i nadam se da ćemo danas pobijediti – rekla je Tea Jalušić, igračica Koke dodavši da protivnice ne poznaju baš najbolje.
– Nadam se da ćemo uspjeti nametnuti svoju igru i da ćemo puno toga riješiti u prvoj utakmici, tako da u drugoj utakmici mogu zaigrati i ostale cure iz ekipe koje su također zaslužne što smo se plasirale u ovo natjecanje – izjavila je Jalušić.
Igraju se, dakle, dvije utakmice, a dogovorom klubova Cipranke su pristale obje utakmice odigrati u Varaždinu. Tako će večeras, s početkom 18 sati, biti odigrana prva utakmica, dok uzvrat slijedi u nedjelju, 18. studenog, u 17 sati. Obje utakmice igrat će se u Areni, a za sve one koji vole ženski rukomet ulaz je besplatan.
Pobijedi li, Koka će već sljedeće subote u posljednjem kolu igrati protiv Murvice.

a.k. / www.aktualno.hr

16. 11. 2018.