U četvrtak završnica na Slobodi

17. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina

17. 05. 2018.

17. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i partnera stigao je pred veliku završnicu koja će se u četvrtak održati na stadionu „Sloboda“.
Nakon teniskog višeboja, likovne radionice i vožnje bicikla, mališani iz varaždinskih dječjih vrtića u utorak su se natjecali u plivanju, ili u hodanju u vodi, na varaždinskim Gradskim bazenima. Sudjelovali su polaznici četiri dječja vrtića – Zeko, Panda, Bajka i Vlakić. U veseloj atmosferi zabilježeni su i rezultati malih plivača i hodača pa je poredak u plivanju: 1. Zeko, 2. Panda 1, 3. Bajka i 4. Panda 2, a u hodanju: 1. Bajka, 2. Panda, 3. Zeko i 4. Vlakić.
Završnica Olimpijskog festivala bit će u četvrtak od 16 sati na „Slobodi“. Varaždinski mališani natjecat će se u nogometu te u atletici (trčanje 50 m, skok u dalj, bacanje loptice i štafeta 4×25 m).
Na 17. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Grada Varaždina sudjeluje ukupno 570 djevojčica i dječaka iz 17 dječjih vrtića.

Djecja_olimpijada_plivanje (1) Djecja_olimpijada_plivanje (2) Djecja_olimpijada_plivanje (3) Djecja_olimpijada_plivanje (4) Djecja_olimpijada_plivanje (5) Djecja_olimpijada_plivanje (6) Djecja_olimpijada_plivanje (7) Djecja_olimpijada_plivanje (8) Djecja_olimpijada_plivanje (9) Djecja_olimpijada_plivanje (10) Djecja_olimpijada_plivanje (11)

17. 05. 2018.