Britanac i Iranac s Hrvatima u borbi za europski tron

Polufinale europske Superlige: Starr - Celldömölk

16. 02. 2019.

U utorak, 19. veljače, u 18 sati, u maloj dvorani varaždinske Arene bit će upriličen prvi susret polufinala europske Superlige u stolnom tenisu između ekipe domaćina varaždinskog Life Class RC Starra i mađarskog Celldömölka.
Mađari, koji su osmerostruki prvaci svoje zemlje i dvostruki osvajači europske Superlige, nastupit će u svom najjačem sastavu kojeg čine igrači Peter Fazekas, Daniel Kriston i Marton Szita. Za Life Class RC Starr nastupit će aktualni svjetski prvak u ping-pongu Britanac Andrew Baggaley, mladi reprezentativac Irana Soroosh Amiri Nia, potom Frane Runjić, Leon Šantek i igrač-trener Ronald Redjep.
– Pozivam sve stolnotenisače iz sportskih škola kao i pojedince te rekreativce da uživo pogledaju meč polufinala europske Superlige i uživaju u vrhunskom stolnom tenisu, obzirom da taj sport okuplja više od tisuću igrača, rekreativaca i amatera s našeg područja – ističe Ronald Redjep.
– Obzirom da nas u utorak u Areni očekuje najveći europski klupski sportski događaj na našem području, uvjeren sam kako će ga doći pogledati brojni zainteresirani gledatelji – napominje Redjep i dodaje kako kao voditelj regije Sjever poziva trenere da okupe djecu na ovom vrhunskom stolnoteniskom događaju.
Ulaz na polufinalni susret europske Superlige u stolnom tenisu u utorak 19. veljače od 18 sati u varaždinskoj Areni je besplatan, a svi će posjetitelji biti nagrađeni s 1+1 ulaznicom za kupanje u Termama Sveti Martin.
Drugi se uzvratni susret polufinala europske Superlige između Celldömölka i Life Class RC Starr igra u Mađarskoj za tjedan dana – u utorak, 26. veljače.

16. 02. 2019.