Besplatnim satom joge ove subote obilježava se Međunarodni dan joge

Stari grad, od 10 do 11 sati

14. 06. 2022.

Varaždinski ogranak međunarodnog sustava „Joga u svakodnevnom životu“ i ove će godine besplatnim satom joge na otvorenom obilježiti Međunarodni dan joge.

U subotu, 18. lipnja, od 10 do 11 sati kulisa za vježbanje bit će nam zidine varaždinskog Starog grada, a kroz vježbe iz sustava Joga u svakodnevnom životu vježbače će voditi iskusni certificirani instruktori. Pozivamo sve zainteresirane da ponesu prostirku i udobno se odjenu. Vježbe će biti prilagođene svim kategorijama vježbača i uzrastima i nije potrebno nikakvo predznanje.

Međunarodni dan joge inače se diljem svijeta obilježava 21. lipnja. Varaždinsko događanje „Joga u svakodnevnom životu“ organizira u suradnji s veleposlanstvom Republike Indije u RH i Savezom sportskih udruga Grada Varaždina.

Subotnji sat uvod je u ljetne aktivnosti varaždinskog ogranka jednog od najpoznatijih sustava joge u svijetu. Već tradicionalno, tijekom srpnja i kolovoza na tratini uz dvoranu Graberje održavat će se besplatni satovi joge, za koje ne trebaju predbilježbe niti bilo kakvo predznanje. Satovi će se održavati četvrtkom, od 19 do 20 sati, a prvi kreće 7. srpnja.

14. 06. 2022.