AK VARAŽDIN Nastavlja se C(r)oRUNa liga – donosimo raspored!

AK Varaždin

29. 04. 2020.

Atletski klub Varaždin poziva svoje članice i članove i ostale sportaše i rekreativce na nastavak virtualne lige C(r)oRUNa.
Evo što poručuje direktor lige Josip Lacković:

Drage trkačice i trkači,

drago mi je da vas mogu obavijestiti da nastavljamo s našom i jedinom BESPLATNOM virtualnom C(r)oRUNa ligom!
S obzirom da se situacija s koronavirusom ipak malo „primirila”, a i od strane Stožera civilne zaštite RH donesene su određene odluke o ublažavanju mjera, nema razloga da i mi onda ne nastavimo s našom virtualnom ligom koja je bila prekinuta prije mjesec dana.

Budući da je i službeno dozvoljen trening sportašima 1. i 2. kategorije na stadionima onda valjda možemo i mi koji smo “samo” sportaši ostalih kategorija ili nekategorizirani, barem trčati i dalje SAMI po šumama i gorama, gutati prašinu po cestama i putevima, a naravno i svojim dvorištima, sobama i trakama. Naravno da se i dalje u cijeloj ovoj situaciji moramo pridržavati svih uputa stožera te paziti na socijalnu distancu i preporuke mjerodavnih. Zato i dalje trčite SAMI ili u društvu članova svoje obitelji, otrčite jednu od ponuđenih dionica – 5 km, 10 km ili 21 km, pošaljite svoj rezultat, “opičite” koju sliku i selfi te pošaljite nama na obradu.

I u ovo teško doba kada svi trebamo čim više biti solidarni, želja nam je da uz ovu virtualnu ligu i dalje potičemo na fizičku aktivnost i zdravlje, a ujedno održavamo sportski i natjecateljski duh. I zato, krenimo dalje, prijavite se, trčite u ovoj našoj besplatnoj ligi jer nama nije cilj nikakav profit kao nekima već pravo zdravo sportsko druženje i natjecanje.
Nastavljamo već ovog vikenda 1., 2., 3. svibnja.

Raspored kola
-2. kolo 1., 2. i 3.5.2020.
5 km, 10 km, 21.1 km
-3. kolo 9. i 10.5.2020.
5 km, 10 km, 21.1 km
-4. kolo 16. i 17.5.2020.
5 km, 10 km, 21.1 km, 42.2 km

Prijaviti se možete OVDJE

29. 04. 2020.