Priznanje za Luciju Pokos

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović održana je prva CRO Athletics Gala svečanost na kojoj su proglašene najbolje hrvatske atletičarke i atletičari u 2015. godini.

23. 11. 2015.

Po prvi put na jednom su mjestu okupljeni najbolji hrvatski atletičari na čelu sa Sandrom Perković, Blankom Vlašić, Ivanom Horvatom, ali i najbolji kadeti, juniori, veterani i zaslužni atletski radnici rođeni u ranim godinama prošlog stoljeća.
Međutim, ono što je posebno važno jest priznanje koje je dobio Atletski klub Sloboda i njegova atletičarka Lucija Pokos koja je proglašena najboljom mlađom seniorkom u Hrvatskoj u ovoj godini. Uzorna atletičarka i studentica spada u sam vrh europske atletike, vrlo je ozbiljan kandidat za nastup na Olimpijskim igrama u Riju i Europskom prvenstvu u Amsterdamu. Luciji je priznanje uručio predsjednik grčkog olimpijskog saveza Konstantinos Panapoulos, a svečanosti su nazočili Lucijin trener Damir Pascuttini i predsjednik AK Sloboda Ivan Domislović, dopredsjednik HAS-a.

23. 11. 2015.