2. Humanitarni Lions Open badminton turnir

TTS, 24.3.

11. 03. 2018.

New Century Lions Club Varaždin Millennium organizira u subotu, 24. ožujka, drugi po redu hunianitarni badminton turnir pod nazivom “Humanitarni Lions Open badminton turnir 2018.”, a suorganizator je Badminton klub Marlex iz Varaždina,
Cilj humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji “Nova budućnost” koja djeluje na području grada Varaždina.
Humanitarni turnir održat će se u varaždinskom Sportskom centru TTS, a financijska sredstva će se prikupljati putem kotizacija za sudjelovanje na turniru. Prikupljena sredstva koristit će se za opremanje objekta Udruge u Varaždmu, a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika.
Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 100 kuna bez obzira u koliko disciplina se sudionik prijavi. Pomoći možete i uplatom novčanog iznosa na račun NCLC Varaždin Millennium otvorenog za potrebe ove humanitarne akcije (PBZ) IBAN: HR4923400091510918004 s naznakom “za Humanitarni Lions Open Badminton Turnir 2018”.
Jedan od suorganizatora turnira je i HDS ZAMP koji se odrekao iznosa autorske naknade za javnu izvedbu glazbenih djela i iznosa troškova naplate u korist prikupljanja sredstava za Udrugu “Nova budućnost”, budući da će se nakon održavanja sportskog dijela turnira u večernjim satima održati i glazbeni program tijekom kojeg će okupljene zabavljati odlični glazbeni sastavi JamlT rock cover band i bend Zubo & Dudo.
Sve informacije o turniru kao i prijave putem e-maila na marek.vz@gmail.com te na www.facebook.com/BadmintonKlubMarlex/.
Članovi NCLC Varaždin Millenniuma i Badminton kluba Marlex ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da im se 24. ožujka pridruže u sportskom događaju te da uz rekreaciju i zabavu podrže ovu humanitarnu akciju.

11. 03. 2018.