13. memorijalni Đelacov turnir u nedjelju na igralištu u Graberju

NK Varteks i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

05. 07. 2018.

Koliko se ozbiljno pristupa organizaciji 13.memorijalnog malonogometnog turnira Anđelko Herjavec pokazuje i današnja presica u prostorijama Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina. Denis Mladenović, stručni suradnik Zajednice, Dalibor Leskovar, tajnik NK Varteksa, i član Izvršnog odbora NK Varteksa Bojan Fošnar, kratko su upoznali novinare sa organizacijom.
– Jako smo ponosni što ove godine i Zajednica sportskih udruga sudjeluje u organizaciji ovog poznatog turnira na kojem se uvijek igra s posebnim emocijama i pijetetom prema pokojnom Anđelku Herjavcu. Novitet je što se ove godine turnir praktički vraća na asfaltno igralište, znači imat će onaj svoj stari „štih“. Igrat će se na igralištu ispred dvorane u Graberju, a za ovu priliku montirat ćemo i posebnu tribinu. Pozivam sve Varaždince da dođu i pogledaju pravi hakl – rekao je u uvodu Mladenović.
O tehničkim detaljima samog turnira govorio je Dalibor Leskovar, poznati malonogometni zaljubljenik koji s organizacijom ovakvih priredbi ima puno iskustva.
– Turnir počinje u nedjelju, 8. srpnja, u 9 sati i znam da će zbog utakmice naše repke noć prije biti malo naporno i prerano, ali imamo na raspolaganju samo jedno igralište i moramo do večeri završiti. Za sada se prijavilo 10 momčadi, a sve one koje to još nisu napravile nek’ požure jer maksimalno će se moći natjecati 16 momčadi. Izvlačenje skupina bit će u subotu u 17 sati. Moram se zahvaliti Zajednici što nam je pomogla i omogućila da se ovaj prestižni turnir igra praktički u centru grada – rekao je Leskovar.
Zajednici se zahvalio i Bojan Fošnar poznati sportski djelatnik.
– U posljednje vrijeme imamo zaista dobru suradnju sa Zajednicom i Gradom. Nakon dugo vremena na igralištu u Graberju organizira se jedno službeno natjecanje što nas sve veseli jer želja nam je da se sportski tereni u gradu revitaliziraju – rekao je Fošnar.

djelac 1

05. 07. 2018.